Tezgah Arası Fayans Modelleri

Mutfak evimizin en önemli ve en çok zaman geçirdiğimiz yeridir. Çeşitli yemekler yapılır ya da salon gibi mutfağınızda oturup sohbet bile edebilirsiniz. Bunun için mutfağın güzel görünmesi çok önemlidir. Buzdolabınızdan tezgahın rengine kadar her bir parça uyumlu ve kullanışlı olmalıdır. Önemsiz gibi dursa da tezgah arası fayans modelleri en önemlisidir. Çünkü mutfağın görünüşünü tek başına tamamlar. Mutfakta diğer eşyaların rengine de duvarın rengine de çok fazla abartılmadan uymalıdır. Özellikle tezgah arası fayans modelleri seçerken kullanışlı olup olmadığına bakmalısınız. Su tutmaz olmalı ki bulaşık yıkandığında ya da başka bir şeyde ıslandığında kabarıp şişmesin. Aynı zamanda bu fayansın leke tutmaz olması önemlidir.

Beyaz Tezgah Arasi Fayns

Tek Renk Tezgah Arası Fayans Modelleri

Duvarınızda renk cümbüşü istemiyorsanız tek renk rezgah arası fayans modelleri sizin için uygun olabilir. İlk önce mutfağınızda nasıl bir görüntü olmasını istiyorsunuz ona karar verin. Mesela mutfağınız rengarenk olsun istiyorsanız renkli fayans modeli seçebilirsiniz. Ama sadelik daha çok hoşunuza gidiyorsa beyaz, krem ya da siyah gibi klasikleşmiş renkleri kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz fayansın rengi ya da modeli tamamıyla eşyalarınızla olan uyuma göre değişir.  Mutfak dolapları beyazsa fayans modelini de beyaz tercih etmelisiniz. Dilerseniz kare gibi tercih edin dilerseniz de ahşap görüntülü olanı. Renk uyumunu yakaladıktan sonra kesinlikle tezgah arası fayans modeli evinizde çok şık ve gösterişli duracaktır.

Desenli Tezgah Arasi Fayans Modelleri

Desenli Tezgah Arası Fayans Seçenekleri

Değişikliği, klasiğin dışına çıkmayı seviyorsanız ve evinizde dekor ederken bu değişikliği çok kullandıysanız tezgah arası fayansınızı kesinlikle desenli kullanın. Birbirinden değişik desenli tezgah arası fayans seçenekleri ile mutfağınız tam olarak istediğiniz şekilde olacak. Dilerseniz klasik olan çiçek ya da böcek gibi modelleri deneyebilir, dilerseniz de son zamanların modası olan etnik desenli fayans modellerini tercih edebilirsiniz. Her türlü seçeceğiniz fayans modelleri mutfak dolabına uyumlu olmalıdır. Tamamıyla içinize sinen bir tezgah arası fayans modeli tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Çünkü yemek yaparken ya da mutfağınızda vakit geçirirken sürekli olarak fayans ile bakışacaksınız. Bu yüzden oldukça önemlidir.

Aynali Tezgah Arasi Fayans Modelleri Desenli Fayans Modelleri Etnik Desenli Fayans Modelleri Mutfak Fayans Ornekleri Sade Tezgah Arasi Fayans Modelleri Tek Renkte Tezgah Arasi Fayans Modelleri Tezgah Arasi Fayans Modelleri

Bir yanıt yazın