Tezgah Arası Kaplama

Mutfağımızın dekorasyonu oldukça önemlidir. Hem orada oturup sohbet ettiğimiz için hem de yemek yaparak günümüzün bütün zamanını orada geçirdiğimiz için. Bu yüzden mutfağın dekorasyonu her şeyden önemlidir. Tezgah arası kaplama ise mutfağınıza farklı bir dokunuş katacaktır. İstediğiniz desende ve istediğiniz renkte seçeceğiniz tezgah arası folyo ile mutfağınıza farklı hava katabilirsiniz. Dilerseniz çiçek dilerseniz mermer deseninde tezgah arası kaplama yaparak mutfağınızı kişileştirebilirsiniz. Tezgah arası folyoların kalitesi ile orantılı olarak artan bir ücreti vardır. Ortalama metre başına 60 TL olan bu folyolar mutfağınıza çok kaliteli ve güzel bir hava katacağı için kesinlikle değecektir.

Acik Renkli Duvar Kagidi

Tezgah Arası Kaplama Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her ne kadar uygun fiyata satılsa da tezgah arası kaplama alırken dikkat edilmesi gerekenler çok önemlidir. Herhangi bir göz ardı etmede folyolarınız çirkin görünebilir ve işlevsiz olabilir. İlk dikkat etmeniz gereken kesinlikle su geçirip geçirmemesi olacaktır. Eğer tezgah arası folyonuz su geçiriyorsa oldukça işlevsiz olması bir yana vereceğiniz paraya ziyan olacaktır. Bu folyolar genellikle yapışkanlı olduğu için su geçirmesi yapışkanlığını yitirmesine sebep olacaktır. Mutfak gibi bir yerde de bu kaplamaları sudan uzakta tutamazsınız. Buna ek olarak metresine dikkat ederek almalısınız. Kaplayacağınız alanın metresini kesin bildikten sonra almalısınız. Aşırı fazla almanız israf olacağı gibi az almanızda mutfağınızı oldukça komik gösterecektir. Bunlar dışında aklınızda folyonun kullanımı ile ilgili bir soru geldiğinde satıcıyla iletişime girmelisiniz.

Gri Duvar Kagidi

Tezgah Arası Folyo Seçimi

Tezgah arası folyo seçimi yaparken kesinlikle mutfak dolaplarına uyup uymamasına önem vermelisiniz. Örneğin karanlık bir mutfağa pespembe bir duvar folyosu alırsanız bu çok çirkin bir görüntü olur. Bunun için uyumu yakalamalısınız. Uyumu yakalamaya çalışırken de fazla abartıya kaçmamak oldukça önemlidir. Her şeyin aynı renk ve aynı desende olması ciddi anlamda hoş bir görüntü olmaz. Eğer aklınızda bir desen yoksa mermer desenini tercih edebilirsiniz. Hem mutfağınıza oldukça yakışacak hem de sade görüntüsünü koruyacaktır. Eğer satın alırken su geçirip geçirmemesine dikkat ederseniz ve mutfağınızla mükemmel uyumu yakalarsanız kesinlikle bu kaplamaları sizde çok seveceksiniz.

Gri Etnik Desenli Tezgah Arasi Folyo Mavi Duvar Kagidi Mavi Tezgah Arasi Folyo 1 Renkli Duvar Kagidi Renkli Tezgah Arasi Folyo Sik Desenli Tezgah Arasi Folyo Tezgah Arasi Folyo Cicek Desenli Tezgah Folyosu

Bir yanıt yazın