Yan Sehpa Modelleri

İçindekiler

Salonumuzun dekorasyonunu ve kullanışlılığını arttırmak için yan sehpa modelleri bizim için bir alternatif olabilir. Yan sehpalar salonu güzelleştirdiği gibi aynı zamanda kullanılacak alanlarımızı da arttırabilir. Mesela kitaplığınızda yer kalmadıysa siz yenisini alana kadar dışarda kalan birkaç kitabı yan sehpanın üzerine koyabilirsiniz. Eğer bunu en sevdiğiniz kitaplarınıza yaparsanız o çok sevdiğiniz kitaplar her zaman sizin elinizin altında olacaktır. Bunu sadece kullanış açısından da değil dekorasyon açısından da kullanabilirsiniz. Yan sehpa modelleri aynı zamanda da oldukça uygun bir fiyattadır. Eğer 2-3 tane parça alırsanız eğer bu modeli misafirleriniz geldiği zaman koltukta yemek yerlerken de kullanabilirsiniz. Eğer lekelenmesinden korkarsanız bardak altlığı sizin için vazgeçilmez olacaktır.

Cekmeceli Yan Sehpa Modelleri

Çekmeceli Yan Sehpa Modelleri

Salon için oldukça güzel ve etkili bir sehpa almak isterseniz çekmeceli yan sehpa modelleri denemelisiniz. Özellikle de hem dekor için hem de etkili bir şekilde kullanmak istiyorsanız eğer çekmeceli yan sehpalar sizin işinize yarayacaktır. Koltukta kitap okurken yan sehpanın üstüne bardak altlığı kullanarak kahvenizi koyabilirsiniz. Kitap okumayı bitirdikten sonra ise kitabınızı bu güzel yan sehpanın çekmecesine koyabilirsiniz. Bardak koymadığınız zaman ise dekoratif amaçlı olarak bu güzel çekmeceli yan sehpanın üzerine biraz çiçek ya da dekoratif süsler kullanabilirsiniz. Böylece muhteşem bir mobilya olacaktır. Çekmeceli yan sehpa seçerken mobilyanızla uyumlu olup olmadığına ve cidden kaliteli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Acik Renk Sehpa Modelleri

Yan Sehpa Seçimi

Yan sehpa seçimi tahmin edilenden basittir. Tek yapmanız gereken mobilyalarınızla uyumlu zarif bir yan sehpa modellerini alabilirsiniz. Örneğin koltuğunuzun ayak kısmı ahşapsa seçeceğiniz yan sehpada ahşap olabilir. Ya da genel olarak evinizi modern dizayn ettiyseniz seçeceğiniz yan sehpada kesinlikle modern olabilir. Birbirinden farklı modern sehpalardan seçim yaparken evinizin rengini baz alabilirsiniz. Eviniz genel olarak açık renkte dekor ettiyseniz eğer yan sehpanızı da açık renkte alabilirsiniz. Böylece eviniz hem uyumlu olacak hem de yan sehpa modellerini çok kullanışlı kullanabilirsiniz. Yan sehpayı alacağınız yerin gerçekten de güvenilir olmasına emin olmalısınız. Eğer dandik bir yan sehpa alırsanız kısa bir sürede kırılıp parçalara ayrılabilir.

Ahsap Sehpa Modelleri Celmeceli Yan Sehpa Dekoratif Modern Sehpalar Kullanisli Sehpa Modelleri Modern Sehpa Modelleri Modern Sehpa Modern Sehpalar Zarif sehpa modelleri

Bir yanıt yazın