Yazlık Kilim Modelleri

İçindekiler

Yazlık kilim modelleri kullanışlı oldukları kadar yaz mevsiminin de izlerini yansıtmak durumundadır. Yine yazlık kilim modelleri şık bir görselliğe de ev sahipliği yapmak durumdadır. İster yazlık evinizde , ister yayla evinizde, isterseniz de mevcut evinizde yazın gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz farklı desenlerin, motiflerin yer aldığı, farklı renk seçenekleri ile yaşadığınız alanların atmosferine fresh bir ambiyans katacak yeni sezon yazlık kilim modellerini görmeye hazır mısınız ?

Yaşam alanlarınıza yeni bir kişiliğe kavuşturacak , odanızın dekoru ile bir bütünlük oluşturacak geleneksel kilim motiflerine modern bir yorum katan kilimler arasından seçim yapıp, sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bakalım, hangi renk veya renkler ve motifler sizin tarzınıza daha çok hitap ediyor.

Kilimler İle Dekorasyon Örnekleri

Oturma Odası

yeni sezon oturma odası kilim modelleri

Bildiğiniz gibi kilimler, halılar göre daha ince dokumalara sahiptirler. Bu nedenle başta ahşap parke olmak üzere ısı yalıtımı sağlayan zeminlerde daha çok tercih edilmekte. Etnik desenlerin ön planda olduğu, Rustik, Akdeniz eklektik stillere sahip bir oturma odanıza sahipseniz, odanızın dekorunu biraz daha güçlendirmek adına renkli ve desenli kilimleri tercih edebilirsiniz.

Salon

salon kilim modelleri

Salonunuzun stiline göre ister oryantal desenlerin, ister kontrast , isterseniz de armonik renklerin ahenk içinde dans ettiği kilim tasarımları arasından tercih yaparak salonunuzun stiline görsel bir estetik katabilirsiniz.

Merdivenler

merdiven için kilimler

Dubleks bir evde oturuyorsanız, evinizin iç merdivenlerine küçük bir dokunuş yapıp, görünümüne sıcak bir estetik katmak isterseniz, merdivenler için özel hazırlanmış, kilim, yolluk veya halı tercih edebilirsiniz.

Popüler Kilim Desenleri

en çok tercih edilen kilim desenleri

Farklı yaşam alanların stiline rahatlıkla uyum sağlayacak olan şimdilerde en çok tercih edilen kilim desenleri arasında geometrik şekillerin farklı renklere estetik kattığı modern kilimler gelmekte. Geometrik desenli kilimlerin yanı sıra 3 boyutlu kilimlerde oldukça popüler. Bunların yanı sıra klasik tarza hitap eden modern halılarda oldukça çok tercih edilmekte.

Yıkanabilir Dokuma Kilimler

2019 yazlık kilim tasarımları

Renkleri ve desenleri ile farklı tarzlara hitap eden bu yazlık kilimlerin, temizliği nasıl olacak diye , aklınızdan bir sorunun geçtiğini varsayarak hem yazlık kilimlerin temizliği hakkında küçük bir bilgi de paylaşalım. Hafta bir, ya da 2 hafta bir yazlık kilimlerinizin temizliğini elektrikli süpürge ile yapabilirsiniz. Yazlık kilimin genel özelliğine göre dilerseniz çamaşır makinesine de atıp, temizliğini gönül rahatlığıyla sağlayabilirsiniz.

Son zamanlarda en çok satılan yazlık kilim modelleri gündeme geldiği zaman karşımıza farklı alternatif seçenekler çıkar.

En Çok Satılan Yazlık Kilim Modelleri

Son zamanlarda en çok satılan yazlık kilim modelleri gündeme geldiği zaman karşımıza farklı alternatif seçenekler çıkar. Özellikle internet platformları üzerinden en çok satışı yapılan yazlık halıların; plastik hasır halı tarzındaki ürünler olduklarını söyleyebiliriz. Savan halı ya da piknik halısı da olarak isimlendirilen bu tarz halıların son zamanlarda yoğun bir düzeyde talep gördüklerini ifade edebiliriz. Ayrıca alize yıkanabilir halılarla bukle serisi pamuklu halıların da son zamanlarda yoğun bir düzeyde ilgi gördükleri bilinmektedir.

Bir yanıt yazın