Dar Uzun Balkon Dekorasyonları

İçindekiler

Balkon özellikle yaz mevsimlerin vazgeçilmezidir. Boğucu havalarda balkonda oturmak kahve içmek ya da kahvaltı yapmak bizi çok mutlu edecektir. Fakat bu balkon keyfini her balkonda yapmak ne yazık ki mümkün değil. Bazı balkonların özellikle dar uzun balkonları doğru şekilde kullanmadığımız takdirde kullanılmayan eşyaları oraya atarız. Fakat dar uzun balkon dekorasyonları doğru yapıldığı zaman hem çok şık görünür hem de oldukça kullanışlı bir alan oluşur. Özellikle masa sandalye koyarak keyif kahvenizi balkonlarınızda içebilirsiniz. Ayrıca dar uzun balkon dekorasyonları için en püf nokta çiçektir. Balkonunuza ne kadar çiçek koyarsanız o kadar zarif ve şık görünecektir. Balkonum küçük diye düşünerek kendinizi bu keyiften kesinlikle mahrum bırakmamalısınız.

Balkon Bakimi

Dar Uzun Balkon Dekorasyon Önerileri

Dar uzun balkon dekorasyon önerileri hem balkonunuzu güzelleştirecek hem de bunu oldukça uygun fiyata yapacaktır. İlk olarak balkonunuzu güzelleştirmeye çalışırken ne kadar alanı kullanacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Eğer balkonunuz gereksiz uzunluğa sahip ise o zaman her kısmını kullanmak zorunda değilsiniz. Ya da dilerseniz bir kısmını keyif yapmak için diğer bir kısmını ise yemek yemek için kullanışlı hale getirebilirsiniz. Yaşadığınız alanı güzelleştirmek sizin elinizde. Bunun için planlı hareket etmeniz çok önemlidir. Dilerseniz balkonunuza L şeklinde koltuk yaptırabilirsiniz dilerseniz de küçük bir masa takımı alabilirsiniz. Duvarlarınızı yapayda olsa yeşilliklerle süsleyebilirsiniz. Özelliklede sarmaşıkla süsleyerek duvarınızı güzelleştirebilirsiniz.

Balkon Dekorasyonlari

Balkon Bakımı

Balkonunuzu güzelleştirdiniz fakat bu kadarda kalmıyor. Balkon bakımı yapmak çok önemlidir. Özellikle masa takımı seçtiyseniz ahşabın ıslanmaması gerekmektedir. Aksi halde çok hızlı çürür ve zarar görür. Ayrıca eğer balkonunuzun döşemeleri çirkin ise çim halısı alabilirsiniz. Düzenli bir şekilde süpürerek halıyı temiz tutabilirsiniz. Eğer halı değilde döşemeyle kalmak istiyorsanız en az haftada bir balkonunuzu su ile yıkamalısınız. Böylece daha temiz bir ortam olacaktır. Balkonunuzdaki çiçeklerin bakımını yapmalı ve çürümelerini önlemelisiniz. Eğer masanız eskiyse ama hala iş gördüğü için atmak istemiyorsanız masanızı boyayabilir ve yeniden balkonunuzu tasarlayabilirsiniz. Balkonunuzu kesinlikle daha güzel hala getirebilirsiniz. Bunun için bakım ve biraz masraf gerekmektedir.

Balkon Dekorasyonu Nasil Yapilir Balkon Modelleri Balkon Tasarimlari Dar Uzun Balkon Modelleri Minimalist Balkon Tasarimi Renkli Balkon Tasarimlari Sade Krem Renkli Balkon Zarif Balkon Modelleri

Bir yanıt yazın