Tablo Çerçevesi Nasıl Seçilir?

İçindekiler

Tablo evimizi çok şık gösterecek bir dekoratif üründür. Boş duvarları güzelleştirdiği gibi bir sehpaya ya da komidinin üstünde de salonumuzu güzelleştirir. Dilerseniz en güzel anılarınızı çerçeveye sığdırabilirsiniz isterseniz de çeşitli sanat eserleri ya da tasarımları sergileyebilirsiniz. Peki bu güzel anılarımızı ya da tasarımları sergilerken neye dikkat etmeliyiz bir bakalım. İlk olarak bu tasarımları ya da fotoğrafları sergileyebilmek için güzel bir tablo seçmeliyiz. Tabii ki bu seçimi yapmak o kadar kolay değil. Tablo çerçevesi nasıl seçilir, neye dikkat edilir bilmemiz gereken en önemli konudur. Aksi halde evimizi güzelleştirelim derken evimizi daha uyumsuz ve kötü yapabiliriz. Bunun için tablo çerçevesi nasıl seçilir yazımızı dikkatle okuyarak öğrenebilirsiniz.

Anilar icin Cerceve Secimi 1

Evimize Uygun Tablo Çerçevesi Nasıl Seçilir?

Herkes için evi çok değerlidir. Onu güzelleştirmek için oldukça çok uğraşmaktayız. Evimiz için birbirinden güzel dekoratif eşya bulabiliriz. Bunlardan en çok tercih edilen ise tablodur. İçerisine koyacağımız fotoğraf ya da resim ile evimiz renklenebilir ve güzelleşebilir. Peki evimize uygun tablo çerçevesi nasıl seçilir bilmek çok önemlidir. Yanlış çerçeve seçmek evimizi güzel değil oldukça çirkin gösterecektir. Evimizi güzelleştirelim derken uyumsuzluk yapmaktan kaçınmalıyız. Özellikle evimiz çok koyu renklerde dekore edildiyse tablo seçimimizde koyu renklerde olmalıdır. Yani simsiyah dekore edilmiş evet pespembe bir tablo seçmemeliyiz. Bu çok çirkin ve uyumsuz bir görüntü oluşturacaktır.

Cami Kirilan Cerceveler icin Tasarim

Tablo için Resim Seçimi

Tablo çerçevesi kadar tablo için resim seçimi de çok önemlidir. İçerisine koyacağımız resimde evimizin dekorasyonunu tamamlayabilir ya da daha da kötü bir görünüm seçebilir. Bunun için oldukça dikkatli olmalıyız. Dilerseniz içerisine güzel anılarını koyabilir dilerseniz de evinize renk katacağını düşündüğünüz bir tasarım koyabilirsiniz. Mesela eviniz çok koyuysa ve bir renk katmak istiyorsanız kesinlikle limon gibi renk katacak tasarımlar seçmelisiniz. Eğer tasarım değil de kendi fotoğraflarınızı koyacaksanız ve eviniz koyu tasarlanmışsa o zaman çerçevenizi daha açık renkte seçebilirsiniz. Böylece salonunuza hem renk katmış olursunuz hem de anılarınızı sürekli görünecek bir yere koymuş olursunuz. Eminim çok seveceksiniz ve evinize sürekli tablo alacaksınız.

Cerceve Onerileri Cerceve Secim Onerileri Cerceve Secim Cerceve Secimi Evimize Uygun Tablo Salon Tablo Onerisi Tablo Cercevesi Nasil Secilir Tablo Onemi

 

Bir yanıt yazın