Mobilya Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Mobilya seçmek oldukça önemli bir konudur. Hem evimizin konforu için hem de güzelliği için oldukça önemli bir husustur. Bu yüzden mobilya seçerken çok dikkatli olmak öncesinde çok fazla araştırma yapmak önemlidir. Eğer hayatınızda ilk defa ev döşüyorsanız mobilya seçerken nelere dikkat edilmeli bilmiyorsanız doğru yazıdasınız. Bu yazımızda mobilyalar hakkında her şeyi bulabilirsiniz. Özelliklede mobilyanızı uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız bu yazımızı dikkatli okumalısınız. Mobilya seçerken nelere dikkat edilmeli sorusunun ilk cevabı kesinlikle alacağınız yer olmalıdır. Kesinlikle bildiğiniz ya da uzun yıllarca garanti verebilecek bir mağazadan satın almalısınız. Böylece mobilyalarınız kırıldığında ya da hasar aldığı zaman başınızı çok ağrıtmadan kolayca tamir ettirebilirsiniz.

Mobilya Secerken Nelere Dikkat Edilmeli

Salon İçin Mobilya Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Ev için genel olarak mobilya seçmek önemli olsa da salonun ve yatak odasının ayrı önemi vardır. Hem daha çok kullanılacağından hem de evimizde en çok oralarda vakit geçireceğimizden oldukça önemlidir. Başlıca salon için mobilya seçerken nelere dikkat etmeliyiz bakalım. İlk olarak mobilya seçiminde sırf çok kaliteli diye içinize sinmeyecek eşyalar almamalısınız. Her bir eşya birbirine uymalı ve kesinlikle içinize sinmeli. Ayrıca koltuk takımı alırken evinizde çok oda yoksa açılabilir koltuk takımı almalısınız. Böylece misafirleriniz geldiği zaman o koltuklarda yatırabilirsiniz. Koltuğunuz yerden yukarda olması da sizin için oldukça kolaylık sağlayacaktır. Temizlik yaptığınız zaman koltuğu itip çekmenize gerek kalmayacak kolaylıkla işinizi halledeceksiniz.

Yatak Odasi Dekorasyonu

Yatak Odasına Mobilya Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Salondan sonra tabii ki en önemli oda yatak odasıdır. Günün yorgunluğu yatak odamızda attığımız için dinlendirici olmalı. Aynı zamanda da güne gözümüzü yatak odamızda açtığımız için enerji vermeli. Bu iki enerjiyi vermek için yatak odasına mobilya seçimi çok önemlidir. Hem sizi daha keyifli yapacak hem de kesinlikle güne mutlu başlayacaksınız. Yatak odanıza mobilya alırken çok devasa mobilyalar almamaya dikkat etmelisiniz. Gözünüzü çok yormamalı ve odanızı kesinlikle çok daraltmamalı. Odanızda genel olarak açık renkler tercih etmek sizin içinizi ferahlatacaktır. Özellikle krem tonları şu sıra yatak odalarında oldukça popüler renklerdir. Gönül rahatlığı ile bu renkleri tercih edebilirsiniz.

Oturma Odasi Dekorasyonu Salon Dekorasyonlari Salon Icin Dekor Onerileri Salon Icin Mobilya Secerken Nelere Dikkat Edilmeli Yatak Odasi Mobilya Secimi Yatak Odasi Onerileri Yatak Odasina Mobilya Secerken Nelere Dikkat Edilmeli Oturma Gruplari

Bir yanıt yazın