Bohem Banyo Dekorasyonu

İçindekiler

Özgür bir tarzınız var ise evinizi bohem tarzda dekore etmek isteyebilirsiniz. Oldukça modern görünümde olan bu ev dekorasyonlarını eminim sizde çok seveceksiniz. Özelliklede banyonuzda daha temiz bir görünüm tercih ediyorsanız bu bohem banyo dekorasyonu tam size göre olacaktır. Dilerseniz sadece banyoda değil evinizin her tarafını bohem tarzda döşeyebilirsiniz. BU sayede evde bütünlük yakalayacaksınız. Ayrıca bohem banyo dekorasyonu evinize yeni bir soluk getirse de sizin için fazla masraflı olmayacaktır. Uygun fiyata dilediğiniz gibi kullanışlı ve rahat banyoya sahip olabilirsiniz. Banyonuzda bohem tarzı kullanmanız sadece rahatlık sağlamayacak aynı zamanda temizlikte de kolaylık sağlayacaktır. Çok rahat temizlik yapabileceğiniz bu bohem tarzı kesinlikle en çok temizlik yapılması gereken banyoda kullanmalısınız.

Bohem Banyo Dekorasyonu

Bohem Banyo Dekorasyonu Püf Noktaları

Bohem banyo dekorasyonu püf noktaları kesinlikle saymakla bitmeyecektir. Bu küçük görünen püf noktalar kesinlikle sizin eviniz için vazgeçilmez derecede farklılık gösterecektir. Bohem tarzda bir banyo dekor ediyorsanız kesinlikle açık renkler tercih etmelisiniz. Duvar boyasında da banyo gibi materyallerde de açık renk bohem banyoda olmazsa olmaz olacaktır. Ayrıca bu açık renkli döşemeler sayesinde banyonuz olduğundan daha büyük görünecektir. Ekstra olarak duvarlarına küçük komik tablolar asmak banyonuzu dahada güzelleştirecektir. Ayrıca küçük kokulu mumlar ya da bambu çubuklu kokular hem banyonuzun dekorasyonunu güzelleştirecek hem de banyonuzu oldukça güzelleştirecektir. En önemli püf noktası ise kesinlikle bitkiler. Eğer sarmaşık gibi bitkiler koymazsanız kesinlikle banyonuz bohem tarzda değildir.

Bohem Banyo Tasarimi

Bohem Banyo Temizliği

Evimizi temizlemek oldukça önemli ve ciddi bir konudur. Eğer eviniz pis ise özellikle sağlığınız konusunda büyük sorunlar çıkabilir. Özellikle mikropların üreme yeri olan banyolarınızı düzenli olarak temizlemelisiniz. Her gün olmasa da en azından 2 günde bir klozetinizi çamaşır suyuyla yıkamalı en az haftada 1 kere banyonuzu detaylı temizlemelisiniz. Bu süreçte bohem banyo temizliği oldukça kolaylaştırıyor. Bohem tarzda genel olarak her şey düzenli yerleştirildiği için banyonuz çok dağılmayacaktır. Bu da temizliği kolaylaştıracaktır. Ayrıca temizliği ve dekorasyonu sayesinde banyonuz oldukça güzel ve zarif görünecektir.

Bohem Banyo Temizligi Bohem Banyo Bohem Banyolar Bohem Ev Dekorasyonu Bohem Evler Bohem Tarz Evler Bohem Tarz Nedir Bohem Tarz

Bir yanıt yazın