Salonunuzu Güzelleştirecek 3 Fikir

İçindekiler

Evimiz için bütün odalar özeldir. Fakat salon her zaman farklı bir öneme sahiptir. Çünkü evimize gelen misafirler ilk önce salonumuzu görür ve evimizi ona göre yargılar. Bu durumda hem misafirlerimiz evimizi beğensin hem de evimiz güzelleşsin diye salonunuzu güzelleştirecek 3 fikir sunabiliriz size. Bu fikirler doğru uygulandığı takdirde salonunuz her zamankinden daha güzel olacaktır. Ayrıca kendinizi her zamankinden daha mutlu hissedeceksiniz. Salonunuzu güzelleştirecek 3 fikir sayesinde salonunuzu kendinizin rahat edebileceğiniz tarzda dizayn edebilirsiniz. Hatta kendi dekorunuzdan mutlu değilseniz bu fikirler sayesinde salonunuzu yeniden dekor edebilirsiniz. Belki de hali hazırda olan salonunuzu bu detaylarla daha güzel yapabilirsiniz. Böylece salonunuz hoşunuza gider.

Eglenceli Salon Dekorasyonu

Salonunuzu Güzelleştirecek 3 Fikirden İlki

Salonunuzu güzelleştirecek 3 fikirden ilki kesinlikle salonunuza küçük tablolar eklemeniz gerektiğidir. Bu küçük aksesuarlar hem salonunuzu modern gösterecek hem de oldukça şık görünecekler. Dilerseniz tabloların içerisine ailenizden küçük bir fotoğraf koyabilirsiniz dilerseniz de şık tasarımlar ile tablolarınızı dekore edebilirsiniz. Bu güzel küçük tabloları seçerken renk uyumunu göz ardı etmemeniz çok önemlidir. Aksi halde salonunuza uyumlu olmaz ve çirkin bir görüntüye sebep olur. Fakat bir istisna vardır ki oda salonunuz eğer koyu tonlarda dekor edildiyse renk vermek için farklı renklerde tablo kullanabilmenizdir. Bu tonlar salonunuza renk vermek için canlı seçilmelidir. Canlı renkler ile yapılan tablolar özellikle son zamanlarda oldukça modadır.

Ev Dekorasyonlari

Salonunuzun Düzenini Sağlayın

Salonunuzun düzenini sağlamak dekorasyonlarda çok önemlidir. Hem salonun güzelliğini görebilmek için hem de temizlik için salonu düzeni önemlidir. Salon düzenini sağlayın demek kolay ama bunu faaliyete geçirmek biraz zor olabilir. Bunun için kalıcı çözüm sadeleşmektedir. Evinizdeki her eşyanın bir yeri olması çok önemlidir. Her eşyayı koyabileceğiniz bir çekmece bir dolap evinizin dekorasyonuna fark etmeden katkı sağlar. Öylece ortada durmuş bir eşya ne yazık ki salonunuzun dekorasyonunu güzelleştirmez aksine kötüleştirir. İşiniz bitince eşyayı yerine koymakta çok önemlidir. Evinizin düzenli olarak havalanması, tozlarının alınması ve sürekli temiz kokması salonunuzu oldukça şık ve güzel gösterecek bir etkendir.

Ev Duzeni Evinizi Farklilastiracak Tuyolar Klasik Ev Duzeni Modern Salonlar Renkli Ev Dekorasyonlari Sade Ev Duzeni Salon Dekorasyonlari 1 Zarif Ev Dekorasyonu

Bir yanıt yazın