3 Boyutlu Lambalarla Dekorasyon

İçindekiler

3 boyutlu lambalarla dekorasyon harika bir görselliği ortaya koyabilme kabiliyetine sahiptir. Bu da son zamanlarda 3 boyutlu lambaların tercih edilmesini mümkün kılmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte hem evlerimizin hem de iş yerlerimizin ışıkları farklı bir boyut almaya başladı. Bir zamanlar sadece yaşam alanlarımızı aydınlatmak için tek bir lamba kafi iken, şimdilere bir taraftan mekanları aydınlatmak bir taraftan da mekan dekorasyonuna estetik katmak adına 3 boyutlu lambalar kullanılmaya başlandı.

Yaşam alanlarınızın estetiğine farklı bir yorum katmak, tercih edeceğiniz aydınlatma ürünleri ile ışığını etrafa saçmak istiyorsanız aydınlatmanın yeni gözdesi olan 3 boyutlu lamba modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Yeni teknoloji ile birlikte hayatımıza girmeye başlayan bu lambaları kendi yaşam alanlarımızda kullanabileceğiniz gibi dilerseniz yakın bir arkadaşınıza ve dostunuza da bir ev hediyesi, bir doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz.

Bu konuda sizlere ilham vermesi adına hemen birkaç tane ürünü sizlere sunmak istiyoruz.

3 boyutlu dekoratif lamba modelleri

Yaşam alanlarının en tatlı ve sevimli mekanlarından biri olan çocukların odasını daha sevimli bir hale getirmek adına hem dekoratif amaçlı hem de gece lambası olarak kullanabileceğiniz 3 boyutlu dekoratif ledli lambalar arasından seçim yapabilirsiniz.

3 boyutlu dekoratif lamba tasarımları

Yukarıda görselde görmüş olduğunuz renkli soyut 3 halka akrilik illüzyon lambasını evinizin antresinde veya koridorunda kullanarak farklı bir görsellik oluşturabilirsiniz. Bu lambayı evinizin herhangi bir noktasında kullanım farklı bir yorum katabileceğiniz gibi dilerseniz, iş yerlerinizde tercih edebilirsiniz. Mesela bir eğlence mekanında, otellerin odasında veya lobisinde ve sergi salonlarında da kullanabilirsiniz.

3 boyutlu led lamba modelleri

Astroloji ve burçlar ile yakından ilgilenen birisi iseniz yada bir yakınız var ise kendinize ve ona hediye edebileceğiniz en özel hediyelerden biri de burçlara göre tasarlanmış ledli lamba olacaktır.

Yakın bir zamanda sevgili eşinizin doğum günü veya evlilik yıl dönümü ise, bu özel güne küçük bir jet yaparak eşinizin gönlünü bir kez daha fethetmek için ikinizin fotoğrafın yer aldığı bir ledli gece lambası yaptırabilirsiniz.

3 Boyutlu Masa Lamba Modelleri

3 Boyutlu Masa Lamba Modelleri

3 boyutlu masa lamba modelleri harika tasarımlara imza atmak konusunda iddialı tasarımlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu tarz tasarımların son zamanlarda göz alıcı bir görsellik konusunda da iddialı oldukları bilinmektedir. 12 voltla çalışan 3 boyutlu masa lambalarının çocuk odaları için de güvenli bir kullanım özelliğine sahip oldukları bilinmektedir. Yine yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı masa lambalarının enerji verimliği konusunda da iddialı oldukları bilinmektedir. Bundan dolayıdır ki son zamanlarda 3 boyutlu masa lambalarına olan ilgi artış göstermektedir.

Bir yanıt yazın