Oval Halı Modelleri

Oval halı modelleri yaşam alanlarına pozitif bir etki katmak noktasında oldukça başarılıdır! Yaşam alanlarımızı dizayn ederken seçeceğimiz ev tekstil ürünleri önemli rol oynuyor. Özellikle perde ve halı seçimi mekanın çizgisine estetik katarak, albenisini artırmaktadır.

Malumunuz sonbahara girdiğimiz bugünlerde halılar ön plana çıkmakta. Bizde siz sevgili takipçilerimize halı seçiminde yardımcı olmak adına yeni sezon halı modelleri konusunda öneride bulunmak istedik.

Özellikle halı seçimi yaparken, odanın çizgisini, odaya hakim olan renkleri göz önünde bulundurarak seçim yapmakta fayda var. Odada kullanacağınız halının, hem mekanla bir bütünlük sağlamalı, hem de kendine özgü bir duruşu olmalı. Son olarak şunu da ekleyelim. Eğer zemin döşemenize parke tercih ediyorsanız, hem zemine estetik katmak adına hem de evinizi daha elegan göstermek adına tercihinizi bu yönde yapabilirsiniz.

Halıların Yeni Gözdesi Oval Halılar

modern oturma halısı tasarımları

Bir zaman büyük ebatlara sahip halılar oldukça popülerdi. Şimdilerde ise hem yaşam alanların metrekare olarak küçülmesinden dolayı, hem de kullanım açısından kolaylık sağladığından dolayı büyük ebatlara sahip dikdörtgen ve kare halılar yerlerini oval halılara bırakmış durumda. Gün geçtikçe ev tekstil alanında hizmet veren firmalar ürün gamında birbirinden kullanışlı, farklı renk ve desenleri ile farklı çizgilere hitap eden oval halı modellerini ürün gamlarına eklemekte.

2019 – 2020 Oval Halı Modelleri

yatak odası oval halı modelleri

Bu kış sizlerde yaşam alanlarınızda halı bir halı modeli kullanmayı düşünüyor ve tercihinizi oval halılardan yana yapmayı düşünüyorsanız, birazdan sizler ile paylaşacağımız görsellerimizi inceleyip, yaşam alanınıza yakışacak olan modelleri düşünebilirsiniz.

 

Oval halı seçiminizi kolaylaştırmak adına birkaç öneride bulalım. Diyelim ki tercihinizi klasik modelden yana yapmayı düşünüyorsunuz. Eski motiflerin günümüze uyarlanmasından oluşan bir model tercih edebilirsiniz. Eğer tercihinizi modern tarzdan yana yapmayı planlıyorsanız da bu seferde modern motiflerden oluşan düz renkli halılar arasından seçim yapabilirsiniz.

İstikbal Oval Halı Modelleri

istikbal 2020 halı modelleri oval

İstikbal ‘in halı modellerine göz attığımızda canlı renkleri ve modern desenleri ile farklı çizgilere hitap eden oval halılar görmek mümkün.

Bellona Oval Halı

yeni sezon oval halı modelleri bellona

Bu kış salonunuzun çizgisine biraz daha estetik, biraz da zariflik katmak isterseniz, Bellona ‘nın halı modellerine göz atabilirsiniz.

Kaşmir Halı Oval

kaşmir daire ve oval halı modelleri

Benim tercihim geleneksel motiflerden yana diyorsanız, gözlerinizi Kaşmir Nepal Exclusive daire oval koleksiyonuna çevirebilirsiniz.

Oval Halılar Nerelerde Kullanılır?

Oval Halılar Nerelerde Kullanılır?

Şık bir görünüm noktasında başarılı olan oval halılar, yaşam alanlarına dinamik bir katkı sunmak konusunda iddialıdır. Özellikle antre ve hol gibi alanlarda oval halılar harika duracaktır. Yine mutfaklarda ve banyolarda da oval halıların sıklıkla tercih edildiklerini ifade etmek mümkündür. Yatak odalarında da oval halıların harika bir görsel etkiye sahip olduğunu biliyoruz. Eğer küçük bir eviniz varsa oval halılar tam da size göre olacaktır. Yine yazlıklarda ve bekar evlerinde de kendi yaşam tarzınızı yansıtmak konusunda oval halılar son derece başarılıdır. 2022 Sonbahar Dekorasyon Trendleri yazımızda evinize uygun dekorasyon fikirlerini inceleyebilirsiniz!

Bir yanıt yazın