İlk Kez Eve Çıkacaklar İçin Öneriler

İlk kez eve çıkacaklar için öneriler nelerdir? Belki eğitiminiz için belki işiniz için belki de farklı bir nedenden dolayı artık tek başınıza eve çıkmayı düşünüyorsunuzdur . Böyle bir düşünceniz var ise eve çıkmadan önce iyi bir hazırlık yapmalı, alış veriş listenizi iyi hazırlamanız gerekir.

Yeni bir ev demek, yeni sorumluklar demek, masraf demek, iyi bir dekor oluşturmak demektir. İlk etapta oldukça zor bir süreç gibi görünse de iyi bir planlama ile istediğiniz evi, rahatlıkla dizayn edebilirsiniz. Bu konuda sizlere yol göstermek adına hem ekonomik hem de pratik önerilerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Hazırlık Aşaması

Öncelikle evde tek mi yaşamayı düşünüyorsunuz, yoksa ev arkadaşınız olacak mı ? İlk olarak buna karar vererek ilk adımları atmaya başlayabilirsiniz. Eğer ev arkadaşınız olacak ise öncelikle ortak alanları belirleyip, ortak zevklerinizin doğrultusunda bu alanları dizayn etmelisiniz. Evinizin fiziksel özelliğini göz önüne alarak mekanlarda ferahlık kazandırmak adına duvarları açık renk yapabilirsiniz.

Liste Oluşturun

Evinizde rahat ve uzun ömürlü kullanabileceğiniz mobilyaların, ev tekstil ürünlerinin ve mutfak araç gereçlerin listesini oluşturun . Eviniz için gerekli alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir piyasa araştırması yapıp, ondan sonra alış verişinizi yapın.

Yatak Seçimi

2020 yatak modelleri

İlk etapta size gerekli olan ürünler arasında yatak yer alacaktır. Yatak seçimi yaparken fonksiyonel özelliklere sahip rahat ve uzun süre kullanabileceğiniz bir yatak seçmelisiniz.

Kanepe Tercihi

akıllı mobilyalar

Oturma odanızın veya salonunuzun fiziksel özelliğini göz önüne alarak bir kanepe formu seçmelisiniz. Ayrıca yatıya gelebilecek misafiri de göz önüne alarak rahatlıkla yatağa dönüşebilen bir kanepe seçmenizde fayda var. Bu konuda akıllı mobilyalar arasında yer alan yatağa dönüşebilen kanepe modellerine bakabilirsiniz.

Sehpa Önerisi

yeni sezon zigon sehpalar

Sehpa konusunda bizim size önerimiz zigon sehpalar olacaktır. Zigon sehpaları ihtiyaçlarınız doğrultusunda değişik yerlerde kullanma şansınız olur.

Akıllı Mobilyalar

akıllı sehpa modelleri

İlk etapta hem bütçenizi zorlamak adına hem de evde fazla kalabalık yapmamak adına çok fonksiyonlu özelliklere sahip mobilya ve eşyaları tercih etmenizi öneririz. Mesela masaya dönüşebilen sehpa düşünebilirsiniz. Bu sehpayı yeri geldiğinde yemek masası, yeri geldiğinde ise çalışma masası olarak kullanabilirsiniz.

Beyaz Eşya Seçimi

Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alırken elektrikten tasarruf etmek adına enerji sınıfı A ve üstü modelleri tercih etmenizi öneririz.

Yeni Eve Çıkacaklar İçin Pratik Tavsiyeler

Yeni Eve Çıkacaklar İçin Pratik Tavsiyeler

Yeni evliler eve çıkacakları zaman birtakım hazırlıkları önceden yapmak durumundadır. Yeni bir eve taşınmak ve bu ev için yeni eşyalarla başlangıç yapacak olanları tatlı bir telaş saracaktır. Bu tatlı telaşı yaşarken özellikle ev eşyası ve tekstil ürünlerinde yanlış kararlar vermemek gerekmektedir. Bunun için yeni eve çıkacaklar için pratik tavsiyeler vermek uygun olacaktır. Öncelikle yeni eve çıkılacak tarihinin belirlenmesinin çok önemli bir yeri vardır. Bu tarih belli olursa eşyaların çok daha geniş zaman diliminde alınması mümkün olabilir.

Yeni kurulacak evde kullanılacak eşyaların alınması için acele etmeyiniz. Tüm mobilyaları, beyaz eşyayı, halı ve tekstil ürününü birden değil de her birini ayrı ayrı alışveriş şeklinde yapmak daha uygun olacaktır. Böylece her bir ürün için alternatif olabilecek modellere de karar verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın