Doğtaş 2021 Yataklı Koltuk Modelleri

Şık ve elegan çizgilerinin bir arada olduğu oturma grupların gözdesi olan Doğtaş yataklı koltukları gördünüz mü ? Oturma gruplarınızı yenilemeyi düşünüyor, konfor ve rahatlığınızı da ön planda tutuyorsanız, yataklı koltukların tam size göre olduğunu belirtmek isteriz.

Doğtaş ‘ın yataklı koltukları ; ergonomik dizaynı ve kolay kullanımı sayesinde size yatıya gelen misafirlerinize rahat ve konforlu bir ortam sunuyor. Tabi sadece yatılı misafirlerinize değil, sizler içinde bu zarifliği sunuyor.

Şimdi dilerseniz, oturma odanızın veya salonunuzun çizgisine hitap edecek, mekanınızı elegan bir görünüme kavuşturacak olan ürünleri bir inceleyelim.

Zarif, Kusursuz ve Lüks

doğtaş diamond ikili yataklı koltuk

Yaşam alanlarınızın çizgisine lüks bir etki oluşturacak göz alıcı ve kusursuz detayları ile göz estetiğinize hitap edecek Dimaond İkili Yataklı Koltuk . Katlanabilir sırt mekanizması ile ekstra konfor sunuyor. Bu ürün hem geniş bir oturma  alanı sunuyor , hem de sehpa görevini üstlenmekte. Görünümü ile göz kamaştıran bu ürün fonksiyonel özellikleri ile de tam not almayı başarıyor.

Üçlü Yataklı Koltuk

doğtaş maison üçlü yataklı koltuk

Odanızın fiziksel özelliğine göre ister tekli yataklı koltuk, ister ikili yataklı koltuk, isterseniz de üçlü yataklı koltuklar arasından seçim yaparak, hem geniş bir oturma alanına hem de rahat bir yatağa sahip olabilirsiniz.

Evin Keyfini Çıkartın

doğtaş üçlü yataklı koltuk modelleri

Hem duruşu ile hem şıklığı ile bulunduğu mekana mutlu bir keyif katan bu ürün, evde olduğunuz zamanlar size keyifli alanlar yaşatmaya aday. Geniş oturma alanı ve sırt desteği ile koltukta geçireceğiniz anları keyfili bir hale getiriyor. Sıcak, samimi ve göz alıcı duruşuyla da mekana farklı bir ambiyans katıyor.

Dar Mekanlar İçin

tekli yataklı koltuklar doğtaş

Odanız fiziksel açıdan dar veya küçük olduğundan dolayı istediğiniz gibi kullanamadığınızı düşünüyorsanız, gözleriniz, Marvin Tekli Yataklı Koltuk tasarımına çevirmenizi öneririz. Dar mekanları kullanışlı hale getirmek için için dizayn edilmiş bu ürün samimi detayları ile odanızın odak noktası olacaktır.

Spor ve Şık

yeni sezon doğtaş koltuk takımı modelleri

İşlevsel parçaların ve dinamik tarzın bir araya geldiği spor ve şık duruşu ile Fantastic koltuk takımı, yaşam alanlarınızın enerjisini artırmaya geliyor. Yaşam alanlarınızın çizgisine kendi stilinizi yorumlamak isterseniz neo – noir filmlerden ve dekorasyon anlayışından esinlenerek tasarlanmış olan bu takım tam sizlik.

Bir yanıt yazın